woensdag 29 oktober 2008

Concreet

Ik vertrek maandag 3/11 (een dag voor de Amerikaanse verkiezingen maw) richting Syracuse (NY). Biotools is nl een spin off bedrijfje van Syracuse University. Daar zal ik allerhande papier werk moeten in orde brengen (laten we hopen dat het vlot zal verlopen) en de eerste experimenten opzetten....jaja mensen, ik ben er om te werken!!!
10 of 11/11 vlieg ik, zoals alle slimme vogels, naar het zuiden, richting de Sunny State.

3 opmerkingen:

Floris zei

De max!

Ik had slechts vaag iets opgevangen van de wilde 'Gold Rush' plannen die je naar de Sunny State of Jupiter (wat een namen, zeg) zullen brengen, maar des te leuker natuurlijk dat je een blog start!

Veel plezier en veel succes!

Groetjes uit Iran!

Floris

Julie zei

Yo Girl,

het is allemaal nogal 'impressive' vind ik, kleine Elke in groot Amerika. Alice in Wonderland is er niets tegenover. Ik verlang al om je verhalen te horen, maar ik twijfel er niet aan dat je zo stoer gaat zijn! En moest het eens iets minder gaan, dan bel je uw oppepbuddy maar eens hé.
Dikke kus
Julie

Claire zei

Haha, Jupiter! Hoe verzinnen ze het hé. Nu lijkt het alsof je naar een heel andere planeet bent. Benieuwd of die Amerikanen nu echt zo'n rare wezens zijn (wss wel, zeker nu met die verkiezingskoorts).
Nog 3 nachtjes slapen!!!!!!